CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 25, 2009

AKU

Waktu aku kat UUM dulu, aku join Taekwondo club. Sebenarnya aku nak amik Lukisan tapi entah ngapa aku leh termakan pujuk akwan aku NAN, aku pun joinlah kelab 2. Sebenarnya dekat KOLEJ aku KOLEJ PETRONAS dulu, lehlah gak aku katakan aku ni glamer gak. Tapi bukan aku yang mengglamerkan diri tapi bebudak laki kat PETRONAS anti aku sebab dia kata aku TOMBOI dan LES...LES APA LESTIK??????.....Tah apa2x jantan cibai tuh! apa masalah dier aku pon tak tau...Dulu aku pernah gaklah hampir nak bertumbuk ngan budak jantan kat U sebab cari pasal ngan aku. Budak 2 budak Kelantan,...memang bodo tol mamat tuh! Bile g klas dier ngan geng NGOK dier ejek aku amoi cina sebab dulu aku kan free hair, warna rambut dahlah light brown, pakai skirt dan kot g klas.. ala macam style cinalah...Mula2x aku diam je..lama kelamaan aku tak tahan aku g kat budak ejek aku , letak kaki atas kerusi dan aku tolak badan budak 2 dan gini skripnyer..."APA MASALAH KO NI CARI PASAL NGAN AKU JE? KO NAK KENE TUMBOK?" HEH3X ...garang kan aku. Separuh dewan dengar aku mengamok. Tapi 2 dulu..sebelum aku kenal hubby aku.....betollah kata orang bercinta boleh mengubah sikap orang..contohnya cam akus. Kepada hubbyku yang mebaca blog aku...UNTUNG KO DAPAT AKU ANIP...HEH3X...(JANGAN MARE...) Perpon..janganlah kita bersikap prasangka pada orang lain. TAK KENAL MAKA TAK CINTA U KNOW....

1 comment:

  1. kakakakaka..!!!bleh la jadi bonzer aku pas ni...

    ReplyDelete