CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 17, 2010

KALAU AKU MENJADI PENGARAH FILEM










Filem AVATAR kalah oscar? Ape? Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......walaupun dah lepas tapi aku masih lagi takleh terima. Yelah, walaupon aku tak untung atau rugi perpon dalam hal ini tapi aku tak puas hati..wallaweh! Aku memang respek ngan ngan kreativiti James Cameron, walaupon org kata filem dia best sebab budget banyak tapi bagi aku lak, kalo budget banyak pon tapi creativiti non hado takleh jalan gak.......contohnya cam kawanku BAD..heh3x


                                                                    
         Hawau...camnerlah aku leh kalah..agaknya itulah yg sedang difikirkan oleh James Cameroon




Memandangkan aku ni jenis kuat berangan gak, so aku nak citelah kat korang aku pernah ade cita2x nak jadi pengarah filem cammmmmmmmmm....FILEM PORNO..eh3x silap..silap bro..bukan cam2, maksud aku FILEM HANTU LE...fuh! nasib baik tak terlepas taip.Kalaulah aku diberi peluang jadi pengarah..peh! filem aku memang best gile tahap gaban tak ingatlah. Kalau amik pelakon takyah terkenal pon takpe. Kalau kat department aku ramai yang leh berlakon. Berilah watak pe pon ramai staff leh berlakon..cume aku tak taulah kalo filem porno..kah3x. senang kalo upah pelakon tak terkenal ni..leh SAVE BUDGET...wakaka. Bayar RM500 pon aku rase diaorang dah happy dah. Penggambaraan filem leh wat bile2x mase je time split. Shazally Ramly kan gile glamor, suka per dia kalo filem ni wat kat tut3x.....kalo dia nak join pon leh. Aku siap leh bayar lagi.Tapi memandangkan dia dah kaya, setakat RM20 lehlah lepas tok makan McD. Takkan itupon dia nak berkira..kemut la lu ni Shazally nih!Ha3x


                                                                                      
                                      HENSEM TAK AKU? TANYA PACKCIK SHALLY..MY ANSWER PEIII...HENSEM KE ORG TUA NIH?


Tempoh penggambaraan cumer 10 hari jer.Tak lama pon. Wat pe lama2x..aku pon nyampah tgk muker pelakon aku. Backdropes lak ? Hmmmmm..pinjam jele kat SUKSES..bukan susah pon. Ishhh...bab makan lak..aku spendlah. Takkanlah aku kejam sangat suh pelakon aku beli sendiri makanan. Tapi aku tempah nasi lemak kat WARUNG ANDA 2 jele. Harga dier RM1.20 sebungkus. Sorang dua bungkus. so sehari aku spend RM2.40 untuk 1 kepala..keylah. Air minuman? Yang manis2x takyahlah. Beli air mineral water je. murah dan menyihatkan...minum manis wat per? Kang kene sakit kencing manis pelakon aku nanti sape nak jawab? Aku gakkan....pelakon ganti mane de sedia...muker semuanya spesis berlainan..ade ke samer? Guna mekap khas? Ko ingat aku mampu? Budget cume RM200 juta, mane mampu..ade aku kisah?




Ok, tang watak antu dalam filem, aku malaslah nak wat cam antu dalam filem KOREA ke, JEPUN ke, MALAYSIA lagilah aku tak nak (bukan semua bro tapi ko tengoklah drama NIYANG RAPIK..hantu dier gua takleh blahlah), HOLLYWOOD lagi nyampah..klise sgt. Ape susah, aku jemputlah bomoh panggil yang memang real punya antu berlakon filem aku. Diaorang pon aku bayar gakla. Apa? Ngan darah???????? Gile ko. Ko ingat aku ni berani ke offer darah. Aku offer buah pisang je. Ok per diaorang...terima je. Tak banyak soal pon. Bukan macam korang..banyak sgt soalan. Lagipon darah skang mahallah bro.Takut2x...kang aku teroffer darah yang ade AIDS kang..kecik ati antu 2.Diaorang pon ade perasaan gak Dahlah ade yang mampus sebab AIDS..ko nak dia kiok lagi psal AIDS gak. Ape aku nak jawab broooooooo.........


                                                   


                                                                                                                    KO MAMPU?HEH3X


Pasal aksi stunt lak..hmmm..suh jela si BAD SUKSES tuh. Dia kan jenis berani mati. Bayar RM50 aku rase dia nak kot. Paling tinggi pon aku leh offer cume RM80.SOALAN: Awat kemut sangat, bayarlah lebih, budget wat filem kan banyak? JAWAPAN AKU LAK: Ko ingat aku banker ke? Kah3x. Wat per bayar banyak2x. Kalau dah tersurat KO time penggambaraan ape aku leh wat. Cube cakap..cakappppppppp. Pasal keselamatan di tempat penggambaraan? Hmmmm....yang 2 aku rase guna le tilam bundle je.Harganya tak mahal pon. Paling murah dan paling nipis sudah tentula RM20 je kot. Takpon aku usahakan gakla keliling kawasan perumahan kat pat aku, tgk kot2x ade umh buang tilam lama. Lehlah kutip. Bukan susah pon.hishhhh....




Ok , itu cite pasal time penggambaraan dijalankan. skang aku nak cite lak pasal modal tok promosi. skang ni facebook, twitter,tagged, blog cam aku wat skang dan bla3x yang berkaitan ngan internet skang kan makin feymes. Aku joinlah semua. Pas 2 aku promotekan semua pada member2x baru aku tang filem aku nih. Pasal wartawan dan promo2x lain 2, aku kira budget cume RM10 ribu je. Oklah 2. Duit modal lebih ni lehlah aku masukkan kat akaun simpanan aku tok masa depan. Aku bukan ade pencen cam kerja kerajaan . Lehlah....
NOTE: CAMNI PUNYA MANUSIA PON ADE. EH? BUKAN AKU KE YANG TULIS BLOG NIH? CEH ! KUTUK DIRI SENDIRI...WA CHOWWWWW

2 comments:

  1. hi there if free visitla my blog...thanx ya!!!
    http://gossipgirlstuff.blogspot.com/

    ReplyDelete